SKRIVET: 2009-06-26, kl 03:12:09 | PUBLICERAT I: Vardagen

03:12 Sova?

Anledningen till att jag är uppe så sent (igen) beror på att jag sitter och konverserar med en av mina simmarkompisar; Danne. Tredje natten nu och dessutom rekord i hur länge vi chattat, haha. Det är soluppgång vid halv fyra men det börjar redan bli riktigt ljust ute nu. Jag vänder ju på dygnet, som han uttryckte det. Men jag måste sova, har simtävling i helgen så lite sömn måste jag få inatt. Men imorgon (idag?) lägger jag mig mycket tidigare (;

God natt!

SKRIVET: 2009-06-25, kl 16:27:21 | PUBLICERAT I: Vardagen

Ändrade planer

Det blev ingenting av att ligga på terassen med musik i öronen idag. En kompis ringde och sedan drog vi ett gäng och badade. Smörjde in mig med en halv flaska solskyddsfaktor innan, för nu börjar alla timmarna i solen att kännas. 

Ska simträna om någon timme men känner mig verkligen inte taggad för det. Är helt slö efter den här dagen och dessutom simmar vi utomhus, vilket skulle ha varit väldigt mysigt om det inte vore för att jag ser ut och känner mig som en röd och solbränd kräfta. Tur att solen inte tar så mycket på kvällen iallafall, för då skulle det inte finnas mycket kvar av mig. Men jag ska ta en massa härliga foton iallafall (:  

SKRIVET: 2009-06-25, kl 11:26:21 | PUBLICERAT I: Vardagen

Sunshine!

Jag känner att jag inte har så mycket nytt att komma med för tillfället. Eftersom det kommer att vara sol hela den här veckan så kommer dagarna att se i princip likadana ut för mig. Uppstigning vid nio och sedan ut i solen. Inte så intressant xD

Igår så åkte jag med några kompisar och badade. Det var faktiskt hyffsat varmt i vattnet måste jag säga. Idag ska jag inte göra någonting, bara ligga på en solstol på terassen med musik i öronen. Men imorgon så har jag stämt träff med några kompisar igen så det blir väl antagligen en repris från igår (; 

Bilder från igår.
 

 

SKRIVET: 2009-06-24, kl 02:49:10 | PUBLICERAT I: Vardagen

02:49 Good night

Känner att det kanske är time for bed? Att lägga sig sent och vara uppe hela natten någon gång ibland klarar jag, men att lägga sig vid den här tiden några dagar i sträck sliter definitivt. Börjar känna av det lite. Men det finns så mycket jag vill hinna med under dagarna! Har inte tid att sova. :)

Det börjar faktiskt ljusna litegranna ute nu. Hinner ju inte lägga mig förrän jag ska upp igen.

Men nu måste jag iallafall lägga mig, det är en dag imorgon (eller idag) också.
God natt!

SKRIVET: 2009-06-23, kl 23:33:05 | PUBLICERAT I: Vardagen

Vart är världen på väg?

Jag kom att tänka på en sak i och med att jag tillbringat så mycket tid på stranden. Många tjejer har väldiga komplex över sina kroppar när de vistas offentligt. Jag tycker det är fel att vi ska gå omkring och oroa oss över hur vi ser ut, vad andra ska tycka. Inte gör reklamerna med alla supersnygga och jättesmala modeller saken bättre, men det mesta är redigerat då man tar bort modellens alla "fel". Så ta på dig bikinin och gå ut på stranden, för det är ingen som bryr sig och tittar snett som man tror. Det är vi själva som skapar en alldeles fel bild. Man dömer inte en person efter dess kropps utseende, elr gör ni det? Nej, det tror jag faktiskt inte att ni gör.

När jag nu satt och funderade på det här så hittade jag dessutom ett inlägg, som var väldigt bra skrivet och jag håller definitivt med tjejen som skrev allt det här nedanför.

"Det finns inget stopp för mina känslor just nu. Har huvudvärk av tusentals tankar som flyger hit och dit.  Vi fokuserar bara på vad kändisarna har för kroppar. Visst är det roligt att gå ut och se bra ut, men ibland går det verkligen överstyr. "Sådär vill jag också se ut, så nu tänker jag strunta i att äta och svälta mig". Det är fel fel fel! Titta på Nicole Richie, hur smal hon var för ett tag sedan. Hon var inte frisk, men ändå fanns det folk som tyckte att det var snyggt. Vart är världen på väg?"

"Titta på alla de sidorna som har ätstörningar och viktnedgång som tema. "Så fort du har ätit någonting så ska du skära dig i armen som bestraffning". Jag har sett alldeles för många program som handlar om det och det är rent ut sagt hemskt och sjukt! Se på America Ferrara, jag menar, hur snygg är inte hon med sin kurviga kropp? Man kan vara snygg även fast man har lite hull på kroppen, men alla är snygga därför att alla har olika smak, så är det bara. Men de som besöker pro-ana sidorna blir fast, de äter koffeintabletter som är bra för ämnesomsättningen så att de slipper se några gram sätta sig på deras lår."

"Jag blir trött, ledsen och arg när jag ser unga flickor som förstör sina liv på grund av ett dumt ideal. Acceptera din kropp och den du är! Du är unik!"

SKRIVET: 2009-06-23, kl 18:52:44 | PUBLICERAT I: Vardagen

Nu känns det att det är sommar!

Idag har jag spenderat eftermiddagen på stranden med min kompis Sofia. Solat och badat i massor! Det ska bli sånt här fint väder hela veckan, så jag kommer antagligen att vara helt stekt efter den här veckan x) Om jag ska överleva så måste jag vara nära vatten hela tiden, annars kommer jag sakta men säkert att torka ut. Men jag ska inte klaga, det är härligt med värme och fint väder.

Nu känns det iallafall att det är sommar. Värmen har kommit, vattnet börjar bli varmt, det är grönt överallt och lovet har bara börjat! Åh vad jag älskar sommaren!

Just det! Måste berätta om en creepy händelse på stranden.
Jag och Sofia låg och solade och bredvid oss satt ett gäng på... 7 killar(?) i vår ålder och kanske lite äldre... tror jag. Hur som helst så tittade de åt vårt håll hela tiden och pratade med varandra. Till slut så frågade en av killarna hur gamla vi var och jag svarade "14". De fortsatte att prata med varandra, men jag och Sofia brydde oss inte utan gick till bryggan för att ta ett sista dopp innan vi skulle gå. Sedan när vi kom tillbaka frågade de om vi var 94:or eller 95:or och då svarade jag "95:or". Vi började packa ihop våra grejer och skulle precis börja gå när de bad oss att inte gå, att vi skulle stanna. De ville dessutom ha våra nummer och så hörde vi dem säga "Vi drar när dem går". Jag och Sofia förstod ingenting men vi fick väldigt bråttom därifrån. 

Vad ska man säga? Om jag hade känt dem så kanske det hade varit annorlunda, men nu gjorde jag inte det. Jag ger iallafall aldrig ut mitt nummer till så kallade främlingar, även om det är ofarliga killar i min ålder. (;

SKRIVET: 2009-06-22, kl 11:06:04 | PUBLICERAT I: Vardagen

Update

Vet ni vad som är så mysigt med sommarmorgonar?

När man går i gräset tidigt en solig morgon, med klarblå himmel och svaga ljumma vindar. Då gräset glittrar av dagg och man känner det under fötterna. Då värmen inte riktigt har kommit, utan det är behagligt svalt. Då det fortfarande är tyst och fridfullt. Det är lyckokänsla för mig! Idag var en sådan morgon och jag njöt till 100% med ett glas juice i handen. (Orkade inte göra smoothie;) 

Nu ska jag fortsätta att spendera den här dagen ute i solen igen. Jag har fått ganska mycket bränna på sista tiden så jag tror att solskyddsfaktorn åker på idag, så att jag inte bränner mig. Vad ska ni göra idag? 

SKRIVET: 2009-06-21, kl 09:44:13 | PUBLICERAT I: Vardagen

Sunny Sunday

Idag när jag vaknade och vinklade persiennerna så var det sol ute! Sol betyder att det är strandväder och strandväder betyder bad! Härligt!

Om jag ska fixa en hel dag på stranden så måste jag nog ladda med lite frukost nu. Bilder kommer!


SKRIVET: 2009-06-20, kl 10:19:57 | PUBLICERAT I: Vardagen

Midsommar på landet!

God morgon!

Nu är jag på landet! Vi kom igår eftermiddag men jag hann inte uppdatera, eftersom internet är ganska segt här ute och det tar ett tag innan allt kommer igång. Hur som helst: efter dans runt midsommarstången och fika bestående av jordgubbar igår så tog jag årets första dopp, eller iallafall sommarens första dopp. 13 grader i vattnet, brrr. Det blev dessutom ett nattdopp vid halv tolv med kusinerna. Det var kallt och jag kommer säkert att bli förkyld, (känner redan av det lite) men det var det värt. Är det midsommar så är det! ;D Hur var er midsommarafton?

Solen sken en aning igår, får se om den gör det idag med. Hoppas!

Ska ladda upp några bilder senare, håll ut! ;)











Såhär vacker var solnedgången dagen efter midsommar :)

SKRIVET: 2009-06-19, kl 09:47:23 | PUBLICERAT I: Tankar

Funderingar

Ett samtal med mamma.

- Mamma, jag har tänkt på en sak...
- Jaha. Vadå?
- Jo, jag funderar så mycket...

(Lite komiskt, haha xD)

... och det är sant. Särskilt nu när det är sommarlov och min hjärna inte får arbeta. Då sitter jag och tänker och funderar så jag får huvudvärk. Många undrar kanske vad jag sitter och tänker på och det ska jag säga er: allt möjligt! Det är det som är jobbigt med sommarlov för min del. Misstro mig inte, jag älskar sommarlov, men ibland så längtar jag tillbaka till den mer fartfyllda vardagen. Nej, nu måste jag kila, ska äta frukost och fixa lite grejor. Ciao!

SKRIVET: 2009-06-18, kl 22:18:15 | PUBLICERAT I: Vardagen

Dålig start, bra slut

Idag har allt gått ganska segt. Inte blev man piggare av vädret heller, menmen, solen kan inte skina varenda dag... Hur som helst så slutade dagen väldigt bra :D

När jag kom hem från träningen för någon timme sedan så hade pappa en present till mig. Gissa vad det var: en ny mobil!!! I och för sig en likadan som jag redan har (hade), men ändå! Jag är superlycklig! Älskar den modellen jag har! En blå W595 (Walkman).
Vi får väl se vad som händer med den gamla, den går nog inte att laga, men det spelar ingen roll längre eftersom jag har en ny mobil nu :)

Nej, nu sitter jag och gäspar stup i minuten så jag känner att det är time for bed. God natt! :) 

SKRIVET: 2009-06-18, kl 11:18:29 | PUBLICERAT I: Vardagen

Update

Hej allesammans!

Eftersom min blogg är nyuppstartad så uppdaterar jag inte så mycket för tillfället. Håller på med tusen olika saker samtidigt och dessutom funderar jag på hur min header ska se ut. Någon som har förslag på en snygg header?

Inte nog med det så har min mobil gått sönder oxå. En spricka inuti(!) skärmen. Hur lyckas man med det? Det blir väl till att lämna in den på lagning så får vi se hur det går. Men om den inte går att laga, så har jag ett års garanti på den. Det som är ännu mer skrämmande är att jag har haft den i ungefär 2 månader, fantastiskt va? Antingen är det väldigt dålig kvalitet eller så är det bara jag som är väldigt oförsiktig... Om jag ska vara ärlig så är (och var) jag väldigt rädd om min mobil och dålig kvalitet, nej, det tror jag inte. Flera av mina kompisar har precis likadana och de har haft sina mycket längre oxå. Så...? Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. 

Puss o kraam <3

SKRIVET: 2009-06-15, kl 13:38:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bloggen invigd

Det här är då mitt första inlägg i min nya blogg ;D

SKRIVET: 2009-06-14, kl 22:02:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Välkommen till min nya blogg!