SKRIVET: 2010-09-19, kl 16:07:52 | PUBLICERAT I: Vardagen

Söndag!

Nu har jag precis klivit ur duschen. Var ute och sprang för ett litet tag sedan, det blev 1 mil. Känner mig väldigt stolt eftersom jag var var så trött innan!

Nu blir det plugg och mellanmål och ikväll ska jag se valvakan.

Vad har ni gjort denna söndag?

SKRIVET: 2010-09-15, kl 10:48:37 | PUBLICERAT I: Vardagen

Ledig!

Nu har jag precis kommit hem från utvecklingssamtalet. Allt går kanon och jag ligger väldigt bra till, så det kändes skönt!

Idag är vi lediga från skolan! Undrar vad jag ska hitta på...? Några tips?

SKRIVET: 2010-09-14, kl 08:13:40 | PUBLICERAT I: Vardagen

Update

Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade.

Klassresan till Västkusten var fantastisk! Finns inte ord att beskriva och jag längtar tillbaka!

Idag stannar jag hemma från skolan. Har feber och mår jättedåligt. Ett under att jag orkade mig upp till datorn ens, haha! Antar att det får bli en lugn dag hemma idag. Men det blir mys!

SKRIVET: 2010-09-07, kl 21:08:46 | PUBLICERAT I: Vardagen

12 timmar kvar!

Nu är det ganska precis 12 timmar kvar tills det bär av mot Västkusten med klassen! Det ska bli så himla roligt och jag känner mig verkligen grymt taggat och speedad!

Förresten, var det någon av er som såg på Idol nu ikväll?

SKRIVET: 2010-09-07, kl 06:36:48 | PUBLICERAT I: Vardagen

God morgon!

Nu ska jag strax äta frukost och sedan bär det av till skolan!

Men först måste jag bara säga att det är fantastiskt roligt att träffa alla er nya människor via bloggen! Jag möter så många trevliga och vänliga personer i den här bloggvälden! Jätteroligt och jag uppskattar verkligen alla små pratstunder mellan bloggarna!

Kram på er alla och tack för att ni är sådana underbara människor!

SKRIVET: 2010-09-06, kl 17:56:02 | PUBLICERAT I: Vardagen

Det lönar sig att vara snäll!

Jag mår alltid bäst när jag är snäll och glad mot människor runt omkring mig.

Det spelar ingen roll om det finns någon person som trycker ner stämningen eller är allmänt taskig. Det är bara onödigt att lägga energin på att själv bli sur. Om jag istället bemöter den personen på ett snällt sätt (kanske hjälper henne/honom med något )så blir den personen tveksam och osäker och kanske gör sitt bästa för att komma med en snabb och taskig kommentar, men innerst inne så vet jag att hon/han känner tacksamhet även fast det inte syns på utsidan.
Det krävs så lite för att få människor att må bättre.

Att hjälpa människor får mig att må bättre och det gör mig till en bättre person.

Exempel: Om någon frågar dig hur du löste en väldigt svår matteuppgift så vill du helst inte berätta det, eftersom du är rädd på att förlora något om du delar med dig av din kunskap. Att du delar med dig av din kunskap gör inte den personen mycket smartare eller bättre än dig. Skulle inte du bli tacksam om någon hjälpte dig?
Du förlorar ingenting på att hjälpa andra, du tjänar på det.

Hur skulle egentligen världen se ut om vi inte hjälpte varandra?
SKRIVET: 2010-09-06, kl 16:11:34 | PUBLICERAT I: Vardagen

Mysmåndag!

Kom hem från skolan för ett litet tag sedan och nu sitter jag och dricker smoothie gjord på hallon och banan. Mums!

På onsdag blir det som sagt klassresa till Västkusten. Ska bli väldigt roligt och särskilt med tanke på att vi antaligen ska till Liseberg också! Liseberg med bästa kompisarna och världens härligaste klass, kan det bli bättre?

Ska packa det absolut sista nu och sen ska jag ägna kvällen åt att bara mysa och ta det lugnt! Funderar på att se någon trevlig film och göra lite fruktsallad senare.

Vad ska ni hitta på ikväll? Tips på någon bra film?
 

SKRIVET: 2010-09-05, kl 20:35:52 | PUBLICERAT I: Vardagen

Packningen klar!

Äntligen säger jag bara! Nu är jag redo för Västkusten!

Jag tycker att jag har ganska lite packning med mig, men det skulle inte förvåna mig om jag har mer packning än vad alla andra har. Haha!

Idag har jag varit ute oich sprungit och packat och fixat en hel del! Imorgon har jag simträning vid 6.00-08.00 så jag ska lägga mig strax.

Hoppas ni har haft en härlig dag! God natt på er!

SKRIVET: 2010-09-04, kl 12:53:25 | PUBLICERAT I: Vardagen

Tillbaka på banan igen!

Nu har jag avslutat min lilla bloggpaus som jag hade i veckan. Tyvärr kommer jag inte att blogga så mycket under veckan som kommer heller.

På onsdag åker jag nämligen på klassresa till Västkusten! Ska blir hur kul som helst! Dessutom ska vi antagligen till Liseberg, och det kommer bli kanon! Vara med klasskompisarna, äta sockervadd och åka en massa karuseller!

Håller på och packar lite just nu. Jag brukar packa halva garderoben om jag ska bort 2-3 dagar, men nu är det nästan en hel vecka! Jag kan ju inte ta med hela garderoben...? Haha, vilka problem jag har!

Brukar ni också packa mycket eller är jag helt ensam om det?