SKRIVET: 2011-09-04, kl 13:00:22 | PUBLICERAT I: Vardagen

Är det bara jag...

.. som är en mästare på att tappa bort saker hemma?
Jag har med mig min mobil vart jag än går, i alla rum, när jag ska laga mat eller se på tv, när som helst och överallt! Problemet är att när jag lägger den överallt slutar det alltid med att jag glömmer den någon gång och då får jag kuta omkring och leta som en galning. Jag har alltid min mobil inställd på "tyst läge" så det fungerar inte att ringa heller. Tror jag får sluta med det och ha på ljudet istället. Vem vet, det kanske kommer en dag då jag inte hittar den..? Hemska tanke.

Har ni varit med om att ni letar efter nycklarna, så håller ni dem i handen? Eller solglasögonen som sitter på huvudet? Det har jag, massor av gånger.. haha!

SKRIVET: 2011-09-04, kl 12:33:41 | PUBLICERAT I: Vardagen

Länge sedan!

Hej bloggen!

Det var väldigt länge sedan jag uppdaterade, men det ska det bli ändring på från och med nu. Vad var det nu, ett år sedan jag skrev ett inlägg här? Det är inte klokt vad tiden går fort.

Kan berätta att jag har börjat gymnasiet, naturlinjen. Jag är helnöjd med min klass, alla är trevliga och glada med en positiv inställning så det känns som att vi kommer få tre roliga år ihop! Måste säga att jag är mindre nöjd med mitt schema, men det är heelt okej så jag ska inte klaga!

Hoppas ni har haft en bra sommar allihop!
Massa kärlek till er!